Optredens en activiteiten van Het Westhoeks Mannenkoor

XXXXXXXXXXXXXXXXXX

Aanvang 19.30 uur
Winterconcert Zwanentranenkoor. Nu het klaterende succes van 2017 met een meer dan 450 koppig enthousiast publiek, heeft het Zwanentranenkoor opnieuw het Westhoeks Mannenkoor uitgenodigd om gezamenlijk invulling te geven aan hun traditionele winterconcert. Het concert zal plaats vinden in de aula van de Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur, Stijn Streuvelslaan 42 in Etten-Leur. De zaal is openen vanaf 19.00 uur. Zorg dat u op tijd aanwezig bent, want vol is ook echt vol!

20.00 - 20.45 uur
Klundert bij kaarslicht. Dit jaar vindt in de donkere dagen voor Kerst weer het even sfeervolle en unieke evenement Klundert bij kaarslicht plaats. Op diverse binnen en buiten locaties in het verduisterde en door kaarsen verlichte centrum van Klundert zullen tal van koren, muziekgezelschappen en andere artiesten met optredens een gezellige en behaaglijke sfeer creëren waarin het fijn toeven is voor jong en oud. Het WMK is er klaar voor om zijn bijdrage te leveren!
Het optreden van het WMK staat ingepland van 20:00 - 20:45 uur op het Stadhuisplein.

14.00 - 16.00 uur
Kerstmiddag woonzorgcentrum Hagedonk. Het WMK verzorgt in woonzorgcentrum Hagedonk in Prinsenbeek voor een gezellige en sfeervolle muzikale omlijsting tijdens de Kerstbijeenkomst die daar 's middags plaats vindt.
Dit is een besloten optreden voor bewoners, familie en medewerkers

13.00 - 17.15 uur
Jubileumconcert in Kerstsfeer van koor DolorCanto. Het Zevenbergse koor DolorCanto bestaat dit jaar 15 jaar en organiseert mede ter gelegenheid van dit jubileum een zeer gevarieerd concert met een aantrekkelijke verscheidenheid aan koren en andere uitvoerenden. Dit evenement vindt plaats in de theaterzaal van De Borgh in Zevenbergen. Het Westhoeks Mannenkoor zal deze middag met een optreden van ruim een half uur een passende bijdrage leveren aan deze feestelijke middag. Andere koren die op zullen treden zijn Chanson de La Vie, La Misere en vanzelfsprekend Dolorcanto zelf. Naast deze koren zal ook een soloartiest een optreden verzorgen.

19.30 - 21.00 uur
Nieuwjaarsbijeenkomst wooncomplex De Westhoek. Het is bijna traditie dat het WMK voor de muzikale omlijsting zorgt bij de nieuwjaarsbijeenkomst voor bewoners, familie, vrienden en personeel van wooncomples De Westhoek in Zevenbergen. Ook bij de nieuwjaarsbijeenkomst in 2019 zal het WMK er weer alles aan doen om dit in muzikale zin tot een sfeervol samenzijn te maken. Het WMK zingt 2 blokken van ca. een half uur.

Avond
Concert van 3 mannenkoren. Het WMK is gastheer van het derde en laatste concert in een reeks van drie concerten van het Mades' Mannenkoor, het Oosterhouts Mannenkoor en Het Westhoeks Mannenkoor. Dit unieke concert van deze drie van elkaar verschillende mannenkoren wordt in Klundert gehouden op een nader te bepalen locatie. Een unieke muzikale gebeurtenis die u niet mag missen.
Later volgt meer informatie

30 juni
Optreden bij koor Scharretjoe in Vlissingen. Het koor Scharretjoe uit Vlissingen en het WMK zijn met elkaar in contact voor een optreden in Vlissingen op 30 juni. De plannen hiervoor zijn nog pril. Daarom is dit optreden onder voorbehoud op deze agenda opgenomen.
Later volgt meer informatie