WMK Partyband

Sinds 2016 beschikt het WMK over een eigen party band die samen met het koor of zelfstandig optredens verzorgt en uw feestje of andere gelegenheid daarmee gezellig luister bij zet. De WMK Party Band is op initiatief van een aantal muzikanten en zangers van het koor ontstaan. Het repertoire van de band  bestaat  voornamelijk uit zogenaamde evergreens. De band beschikt inmiddels over een breed repertoire dat perfecte aansluit bij dat van het koor. De doelgroep voor de partyband zijn seniorenverenigingen en evenementen.

Wilt u de WMK Party Band een optreden laten verzorgen bij uw vereniging of evenement, neem dan gerust vrijblijvend contact op met de contactpersoon van de Partyband Ad Malee. Dit kan per email op partyband@westhoeksmannenkoor.nl. Verdere contactgegevens vindt u op onze contactpagina

Bent u geïnteresserd in een optreden van Het Westhoeks Mannenkoor in combinatie met de WMK Party Band neem dan contact op met de coördinator optredens van het WMK. Dit kan per email op optredens@westhoeksmannenkoor.nl. Verdere contactgegevens vindt u op onze contactpagina.

Agenda optredens WMK Partyband

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
De Graanbeurs, FijnaartKerstmiddag KBO
Dit is een openbaar optreden