Optredens en activiteiten van Het Westhoeks Mannenkoor

Middag
Shanty en Seasong Festival in Willemstad. Dit jaar neemt Het WMK met 11 andere koren deel aan het populaire Shanty en Seasong Festival dat jaarlijkes in Willemstad wordt georganiseerd woor Havenkoor Fortitudo. Er wordt gezongen vanaf 4 podia die zijn gesitueerd onderaan de Vootrstraat, de Raadhuisstraat, aan de Benedenkade nabij het Arsenaal en de Bemnedenkade nabij eetcafé Anno 1610. Alle 12 koren verzorgen elk 3 optredens van ca. 20 minuten. Het WMK treedt op om 13.45 uur bij het Arsenaal, om 15.30 aan de Benedenkade t.o. Anno 1610 en om 16.40 op het podium in de Voorstraat.
Zorg dat u niets van dit prachtige evenement mist!

Avond
Optreden bij en met het senioren orkest in Prinsenbeek. Het WMK is gevraagd deel te nemen aan een optreden met het Seniorenorkest "Amor Musea" uit Prinsenbeek.

Middag
Benefietconcert KWF Kankerbestrijding in Klundert. Samen met en op uitnodiging van dameskoor C'est la Vie, verzorgt het WMK een gezellig benefietconcert. Het publiek wordt op een bijzondere manier bij het concert betrokken. Er kan ingezet worden op een ruime selectie nummers die de koren op het repertoire hebben staan. De nummers waarop het meest is ingezet, worden als verzoeknummer ten gehore gebracht. De volledige opbrengst kom ten goede van KWF Kankerbestrijding. Het belooft een gezellige middag te worden. We hopen op een hoge opkomst en hoge opbrengst.
Het concert vindt plaats in de Stad Klundert.

Avond
Winterconcert in Etten-Leur. Het mag inmiddels een traditie genoemd worden, want ook dit jaar heeft het Zwanentranenkoor uit Etten-Leur Het Westhoeks Mannenkoor gevraagd om gezamenlijk een spetterend winterconcert te houden. Ook dit jaar kijken beide koren er naar uit om voor een bomvolle zaal met honderden belangstellenden zich muzikaal weer van hun beste kant te laten zien.
Plaats van handeling zal opnieuw de aula van de Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur zijn.
RYRYRYRYRYRYRYRYRRYRYRY