Optredens en activiteiten van Het Westhoeks Mannenkoor

v.a. 14.00 uur

Meezingfestival La Misère in Zevenbergen. Al een aantal jaren wordt op de Markt in Zevenbergen door het koor La Misère een meezingfestival georganiseerd. In de loop der jaren is uitgegroeid tot een daverend succes. Ook het WMK zal dit jaar met 2 optredens zijn bijdrage aan dit muziekevenement leveren. Het vindt plaats op De Markt in Zevenbergen. Mis het niet!

13.00 - 17.00 uur
Optreden einde seizoens feestje van koor Scharretjoe in Vlissingen. Het koor Scharretjoe uit Vlissingen houdt aan het einde van het jaar een "einde seizoens feestje". Dit jaar zullen het WMK en het Vriendensmartlappenkoor Dongen hun muzikale bijdrage aan dit feestje leveren, dat tevens in het teken staat van het 30 jarig bestaan van Café De Concurrent.
De optredens vinden plaats voor Café De Concurrent aan het Bellamypark in Vlissingen. De optredens van het WMK staan gepland om 14.10 uur en 16.10 uur. Elk optreden duurt een half uur. U bent van harte welkom!

Middag
Shanty en Seasong Festival in Willemstad. Het WMK is ingeschreven voor deelname aan het populaire Shanty en Seasong Festival dat jaarlijkes in Willemstad wordt georganiseerd woor Havenkoor Fortitudo.

Avond
Optreden bij en met het senioren orkest in Prinsenbeek. Het WMK is gevraagd deel te nemen aan een optreden met het Seniorenorkest "Amor Musea" uit Prinsenbeek.

Middag
Benefietconcert KWF Kankerbestrijding in Klundert. Samen met en op uitnodiging van dameskoor C'est la Vie, verzorgt het WMK een gezellig benefietconcert. Het publiek wordt op een bijzondere manier bij het concert betrokken. Er kan ingezet worden op een ruime selectie nummers die de koren op het repertoire hebben staan. De nummers waarop het meest is ingezet, worden als verzoeknummer ten gehore gebracht. De volledige opbrengst kom ten goede van KWF Kankerbestrijding. Het belooft een gezellige middag te worden. We hopen op een hoge opkomst en hoge opbrengst.
Het concert vindt plaats in de Stad Klundert.

Avond
Winterconcert in Etten-Leur. Het mag inmiddels een traditie genoemd worden, want ook dit jaar heeft het Zwanentranenkoor uit Etten-Leur Het Westhoeks Mannenkoor gevraagd om gezamenlijk een spetterend winterconcert te houden. Ook dit jaar kijken beide koren er naar uit om voor een bomvolle zaal met honderden belangstellenden zich muzikaal weer van hun beste kant te laten zien.
Plaats van handeling zal opnieuw de aula van de Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur zijn.
RYRYRYRYRYRYRYRYRRYRYRY