Optredens en activiteiten van Het Westhoeks Mannenkoor

20.00 - 22.20 uur
Concert van 3 mannenkoren. Het WMK is gastheer van het derde en laatste concert in een reeks van drie met het Mades' Mannenkoor en het Oosterhouts Mannenkoor. Dit bijzondere concert van deze drie van elkaar verschillende mannenkoren wordt opgevoerd in De Stad Klundert in Klundert. Een unieke muzikale gebeurtenis waarbij aan u muziekstukken worden voorgeschoteld met een meer klassiek karakter tot lekker in het gehoor liggende evergreens. Kortom een bijzondere en zeer gevarieerde muzikale avond die u niet mag missen.
Aanvangstijd is 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur). De toegang is gratis
Voor poster klik hier.

Avond
Afscheidsconcert voor dirigent Kees van Vugt. Per 1 februari heeft Kees van Vugt het dirigeerstokje van het WMK overgdragen aan Annemiek van den Hoven. Als dank voor de jarenlange inzet en muzikale leiding van het koor wil het WMK op een passende manier afscheid nemen van Kees. Dit doen we met een gezellig afscheidsconcert in de Niervaert in Klundert.

22 juni

Middag

Meezingfestival La Misère in Zevenbergen.Al een aantal jaren wordt op de Markt in Zevenbergen een meezingfestival georganiseerd. In de loop der jaren is uitgegroeid tot een daverend succes. Ook het WMK zal dit jaar met 2 optredens zijn bijdrage aan dit evenement leveren.

30 juni
Optreden bij koor Scharretjoe in Vlissingen. Het koor Scharretjoe uit Vlissingen en het WMK zijn met elkaar in contact voor een optreden in Vlissingen op 30 juni. De plannen hiervoor zijn nog pril. Daarom is dit optreden onder voorbehoud op deze agenda opgenomen.

RYRYRYRYRYRYRYRYRRYRYRY