Optredens en activiteiten van Het Westhoeks Mannenkoor

Zaterdag
18 mei
Avond
Afscheidsconcert voor dirigent Kees van Vugt. Per 1 februari heeft Kees van Vugt het dirigeerstokje van het WMK overgdragen aan Annemiek van den Hoven. Als dank voor de jarenlange inzet en muzikale leiding van het koor wil het WMK op een passende manier afscheid nemen van Kees. Dit doen we met een gezellig afscheidsconcert in de Niervaert in Klundert.
Later volgt meer informatie


Zaterdag
22 juni

Middag


Meezingfestival La Misère in Zevenbergen.Al een aantal jaren wordt op de Markt in Zevenbergen een meezingfestival georganiseerd. In de loop der jaren is uitgegroeid tot een daverend succes. Ook het WMK zal dit jaar met 2 optredens zijn bijdrage aan dit evenement leveren.
Later volgt meer informatie


Zondag
30 juni
13.00 - 17.00 uur
Optreden einde seizoens feestje van koor Scharretjoe in Vlissingen. Het koor Scharretjoe uit Vlissingen houdt aan het einde van het jaar een "einde seizoens feestje". Dit jaar zal ook het WMK daaraan een muzikale bijdrage leveren. Dit feestje staat tevens in het teken van het 30 jarig bestaan van Café De Concurrent. De optredens vinden plaats voor Café De Concurrent aan het Bellamypark in Vlissingen.
Later volgt meer informatie


Zondag
15 september
Middag
Shanty en Seasong Festival in Willemstad. Het WMK is ingeschreven voor deelname aan het populaire Shanty en Seasong Festival dat jaarlijkes in Willemstad wordt georganiseerd woor Havenkoor Fortitudo.
Dit optreden is onder voorbehoud van plaatsing
Later volgt meer informatie


Vrijdag
4 oktober
Avond
Optreden bij en met het senioren orkest in Prinsenbeek. Het WMK is gevraagd deel te nemen aan een optreden met het Seniorenorkest uit Prinsenbeek.
Dit optreden is nog onder voorbehoud
Later volgt meer informatie
RYRYRYRYRYRYRYRYRRYRYRY