Optredens en activiteiten van Het Westhoeks Mannenkoor

WMKWMKWMKWMK

Middag
Korenmiddag in Bergen op Zoom. Het gezelligheidskoor Dubbel & Dwars uit Bergen op Zoom organiseert deze korenmiddag waaraan door drie koren wordt deelgenomen. Aanvankelijk zou deze middag in oktober 2020 plaats vinden, maar moest vanwege de Corona -crisis worden afgelast. De drie deelnemende koren gaan deze middag hun uiterste best doen om er een gezellige en spetterende muzikale middag van te maken. De middag wordt gehouden in café-zaal "De Mortier", Dubbelstraat 66 in Bergen op Zoom.
Later volgt meer informatie

Avond
Korenavond in Zwijndrecht. Het WMK heeft een aantal keren deelgenomen aan de korenavond van het Zwijndrechts Smartlappenkoor in wijkgebouw Kubiek in Zwijndrecht. Voor het laatst was dat in 2015. In oktober 2020 zou het WMK daar weer van zich laten horen. Helaas gooide Corona echter roet in het eten en werd 19 maart 2021 als nieuwe datum vastgesteld. Ook van deze datum is gebleken dat deze te optimistisch was. Dwe nieuw vastgestelde datum is nu 29 oktober van dit jaar. We blijven van de positieve gedachte uit gaan dat we er dan met elkaar een mooie en gezellige avond van gaan maken.
Later volgt meer informatie.

wmkWMKwmkWMKwmk